I sin korta existens har Bitcoin


I sin korta existens har Bitcoin blivit hyllad av vissa som framtida valuta och fördömdes av många som en ”kram” som aldrig tog av sig. Men låt siffrorna prata för tillfället – om du hade intuition att investera, säg $ 100 dollar, i Bitcoin tillbaka 2010 (€ 4500 ungefär av växelkursen då), idag skulle du vara värd en hel del 72 miljoner dollar (Rs 459 crore).

Bitcoin Revolution blivit hyllad av vissa

Det är den typ av avkastning du kan förvänta dig om Mark Zuckerberg Bitcoin Revolution hade varit din skolkamrat och du hade investerat i Facebook när det fortfarande var ett studentrumsprojekt. För att betona hur löjligt det är, är det nästan 70 000 procent avkastning på investeringen.

CNBC: s Arjun Kharpal hade rapporterat i veckan att Bitcoin hade berört 2100 dollar, en ny hög för 2009 års upplevelse:

din Bitcoin Trader kanske

För uninitiated grundades Bitcoin Trader  som ett alternativ till reglerad valuta för internetmarknaden som inte kontrolleras av någon statlig eller privat tillsynsmyndighet. Så ja, Bitcoin kommer med sina risker – till exempel, säg att du var en av de lyckliga personerna som har investerat $ 100 i det för sju år sedan (i så fall är du förmodligen ute på en exotisk semester med att njuta av dina nyanställda miljoner ), det finns ingen som stoppar den här varan från att falla till en löjligt låg imorgon och bränna alla dina miljoner. Men då handlar det om beräknad risk och vadslagning på vinnande hästen. Och låt oss inte glömma, förutom miljoner, din bitcoin kanske bara är till nytta om du överväger att spendera lite deg på risque transaktioner på Internet.

Bakom Bitcoin Profit den japanska

Men, från att vara Internetets valfria valuta, har Bitcoin Profit nu blivit ett seriöst investeringsalternativ för många. Och medan det kan jämföras mest med amerikanska dollar är den primära kraften bakom Bitcoin den japanska yenen. Japsna har till och med gått igenom lagstiftning som gör valutan laglig för transaktioner och Bitcoin-handel har varit en viktig anledning till att Yen nyligen har styrkt. Något att komma ihåg när du är i Tokyo nästa gång.