Andra sätt att investera i Bitcoin


Att göra en miljon med Bitcoins idag är förmodligen fortfarande möjligt, men du behöver lite kapital. Bitcoins kan fluktuera många procentenheter varje dag (den 22 maj 2017 hoppade priset upp 10%). Daghandel Bitcoins kommer att vara riskabelt, men var är det volatilitet det finns möjlighet. Annars måste du ta ett långsiktigt tillvägagångssätt och avgöra om du tror att Bitcoin kommer att bli framgångsrikt. Om du tror att Bitcoin kommer att handlas av valutahandlare, marknadsaktörer och institutioner en dag kanske du vill gå länge. Att köpa just nu skulle vara otroligt riskabelt; prisdiagrammet skriker ”bubbla”, men din post är upp till dig. Förvänta dig inte att se mer av samma snabba tillväxt nu.

Å andra sidan, om du har en stark övertygelse om Bitcoins fall, måste du korta cryptocurrency på något sätt du kan. Detta skulle vara en extremt riskabel strävan fortfarande, men om Bitcoin-marknaden verkligen är avsedd för misslyckande, varför bli inte rik när bubblan dyker upp? För kort Bitcoin behöver du antingen bli kreativ eller delta i en utbyte som låter dig göra det.

Andra sätt att investera i Bitcoin Code

Det är viktigt att komma ihåg att Bitcoin är en valuta – inte ett lager eller obligation. Det betyder att ”investera” i det är som att investera i en valuta. Du hoppas i princip att värdet av Bitcoin i förhållande till din inhemska valuta går upp.

Det enklaste sättet att investera i Bitcoin är att helt enkelt få en Bitcoin plånbok och köpa Bitcoins. Vi rekommenderar Coinbase för amerikanska investerare – det är de enklaste länkarna till ditt bankkonto och låter dig köpa och sälja Bitcoins. Plus, om du köper $ 100 USD i Bitcoins, kommer Coinbase att ge dig en $ 10 bonus! Det är jättebra.

Om du vill investera i en ETF via din mäklare, kolla in GBTC på Stockpile. Denna ETF spårar Bitcoin, och du kan investera i fraktionella aktier. Kom igång på Stockpile och få $ 5 gratis. Börja här.

Kom ihåg att du också kan investera i Litecoin eller investera i Ethereum också.

Men vad händer om jag är sane?

Om du är en vettig individ, uppskattar Bitcoins förmodligen inte dig för mycket. Bitcoin-marknadens risk / belöningsprofil kommer inte att vara mycket tilltalande för den kunniga investeraren. Detta är bara en chans att antingen göra en snabb pengar eller förlora allt. Bitcoins kan väl ta av i verkligheten i framtiden, men då igen vad skulle stoppa en annan cryptocurrency från att komma fram och besegra Bitcoin, speciellt om det verkligen var bättre?

Så, om du vill vara Bitcoin-miljonär, måste du kapa någon annans hårdvara och få gruvdrift under en längre tid (och utbetalas innan du straffas eller arresteras). Om du misslyckas med det, måste du antingen daghandla Bitcoins och dra fördel av den kortfristiga prisvolatiliteten eller göra en extremt riskabel lång eller kort satsning på Bitcoins långsiktiga framgång eller nedgång.

Genom kortslutning kan du kanske också tjäna pengar på nackdelen på kort sikt om den så kallade Bitcoin bubblan håller på att brista. Å andra sidan om du är vettig är det förmodligen klokt att bara luta sig tillbaka och se kaoset utvecklas.